Tervezz, hogy 150 gyerek tanulni tudjon!

Kedves alkotók!
Nagyon köszönjük a pólóterveiteket.
Fontos információ, hogy a pályázati határidőt meghosszabbítottuk!
A Kreanoddal kötött szerződésünkben egy hosszabb határidő szerepel, ezért a felületükön május 31-ig még pályázhatsz!
Emailben már nem, de ha itt regisztrálsz feltöteheted a tervedet!

Részletezve az új határidők:
Pályamű leadási határidő: május 31.
Zsűri kiértékelés: Június 05

Közönségdíj
- Képek szavazásra bocsátása: a Budapest Bike Maffia facebook oldalán: Június 01
- Közönségszavazás zárása június 05 éjfél
Köszönönjük, hogy terveztél / tervezel, ezzel is egy jó ügy mellé álltál!

Üdv,
BBM Csapat

Pénzdíjazásos pólótervező pályázat azokért az iskolásokért, akiknek tanszerre sem jut.

Te alkoss, mi intézzük a többit!

Kreatív vagy, és a meló miatt nincs időd önkénteskedni? Most segíthetsz olyan iskolás gyerekeken, akik közül sokaknak a színes ceruza is ritka érték.
A Budapest Bike Maffia adománygyűjtő civilszervezet iskolai tanszerré konvertálja a tehetséged, és ezért még pénzt is kapsz. Összesen 200 bringás tematikájú pólót kell eladnunk a webshopunkon keresztül ahhoz, hogy 150 gyereknek tudjuk biztosítani a legalapvetőbb tanszereket a szeptemberi iskolakezdéshez. Ha többet adunk el, még több gyereken tudunk segíteni, ehhez kell a segítséged. Te alkoss, mi intézzük a többit!

Tervezz!Egyedi pólót tervezel, amit mi népszerűsítünk az egész városban

Tervezz bringás témájú pólót, és rajta leszünk, hogy minél többen tekerjenek, sétáljanak az utcákon vagy fetrengjenek a fűben a te cuccaidban. Mi is szeretjük, ha szabadon szárnyal a fantázia, keretek azonban mégis vannak, lejjebb olvashatsz arról, milyen alkotásokat várunk (technikai elvárások). A legjobbakat szakmai zsűri választja ki, nem egy tehetségtelen cégvezető ízlésére vagy bízva.

DíjMegkapod érte a péndzdíjat a helyezésed alapján

Az első három terv pénzdíjazásban részesül, majd a kiválasztott mintával ellátott pólókat a webshopunkban is árulni kezdjük.

Gyerekeken segíteszGyerekeken segítesz

Az eladott pólókból származó nyereségből tanszereket vásárolunk olyan falvakban, kistelepüléseken élő gyerekeknek, akiknek már egy ceruzakészlet vagy egy füzetcsomag is óriási segítség az iskolakezdéskor. A falvak, az iskolák és a gyerekek kiválasztásában az ezen a téren tapasztalt Age of Hope csapata segít nekünk.

Ez fog történniEz fog történni

A pályázat elsősorban grafikusoknak szól, de azok is jelentkezhetnek, akik jól bánnak a Photoshoppal, és tartani tudják a technikai feltételeket. Nézd meg a webshopban a jelenlegi mintákat!
Töltsd le az általunk megadott póló mockupot, tervezd meg a pólómintát, majd küldd el nekünk a bbm [kukac] bbm.hu-ra május 24-ig. A szakmai zsűri kiértékeli a pályázati anyagokat, majd 2017. június 1-én kihirdetjük az első három helyezettet, akik pénzdíjazásban részesülnek. Lesz egy negyedik nyertes is, akinek a tervét a BBM Facebook oldalán 2017.május 24-31. között zajló közönségszavazással választjuk.
A nyertes mintákat pólókra nyomjuk, majd a Bike Maffia webshopján keresztül elérhetővé tesszük mindenki számára, legalább 150 iskolásnak akarunk segíteni, ehhez 200 pólót kell eladnunk. A gyerekek a nyereségből vásárolt tanszereket az iskolakezdés előtt megkapják, így hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy sikeresebben részt tudjanak venni az oktatásban.

A lényegA lényeg

Pályázni lehet a Budapest Bike Maffia számára készített bringás tematikájú egyedi mintával, amely női és férfi pólóra nyomva is jól mutat. A terveket ide, a bbm [kukac] bbm.hu-ra várjuk "póló design pályázat" tárggyal május 24-ig. Kérjük, hogy amikor a mintát / mintákat küldöd, a teljes nevedet is írd az e-mailbe. Fontos lesz a közönségszavazásnál.

Fontos időpontok
2017.05.24. éjfél eddig fogadjuk a terveket, aztán lezárjuk a pályázatot
2017.05.24. – 05.31. közönségszavazás a bbm-hu-n; ezzel párhuzamosan a szakmai zsűri is értékeli a beérkezett pályázatokat
2017.06.01. eredményhirdetés
2017.06. 2.felétől elindul a webshop-értékesítés
2017.08.17. a diákok megkapják a tanszereket az iskolakezdés előtt

Díjak
1. helyezett: 50 ezer forint pénzdíjazás
2. helyezett: 30 ezer forint pénzdíjazás
3. helyezett: 20 ezer forint pénzdíjazás

A szakmai zsűri tagjai:

Technikai elvárások
A terveket 10 vagy 12-es tömörítésű JPEG vagy PNG formátumban várjuk, de a forrást file-t ne töröld, szükség lesz rá!
Itt töltsd le a mockupot! (31MB)
Dolgozhatsz photoshopban, mert a fullkolor pólókat is meg tudjuk nyomni, vagy vektorban. Ha utóbbit választod és szitára dolgozol kérjük, hogy a minta ne legyen több 3 színnél!
A stílust rádbízzuk. Korcsoportot nem határozunk meg, viszont adunk némi kapaszkodót.
A legfontosabb, hogy legyen menő! Nagyon nem baj, ha tartalmazza a pozitív punkságot. Lehet forradalmi, de lehet minimalista, lehet grunge vagy épp letisztult. Valahol, kicsiben vagy nagyban mindenképp jelenítsd meg a Bike Maffia nevet!
A mintának ne legyen negatív üzenete. Ha plusz inspirációt szeretnél meríteni, nézz körül a threadless.com oldalon és a webshopunkban.