Azok a gyors reagálású bringás arcok, akik a raktárunkba érkezett élelmiszereket egy, vagy maximum két napon belül a hátukra veszik és kiszállítják az utcán élőknek, vagy esetenként rászoruló családoknak. Ezek túlnyomórészt egészséges, természetes, vitaminokkal teli (zöldség-gyümölcs) csomagok, melyek tartalmát a Karma egyesület heti adománycunamijából állítjuk össze. Emellett gyorsaságuknak köszönhetően már olyan is előfordult, hogy egy konferenciáról megmaradt szendvicshegyet (több mint 200 db-t dobozoltak be) kb. 5 kiló pogácsát, sós süteményt, réteseket is kivittek a gyümölcsök mellé. Egyszerűen azért, mert nagyon utálják ha az étel a kukában végzi, miközben garmadával vannak éhes emberek.

Ha csatlakozni akarsz hozzájuk, gyere el a kéthetetnte szombatonként megrendezésre kerülő programunkra, ahol megismerkedhetsz velük is. Az eseményeket az eseménynaptárban megtalálod.

Figyelem! Hardcore a brigád. Télen hóban, esőben is megrakják, tehát olyan elszánt bringások jöjjenek, akiket ez nem riaszt el. Ha csatlakozni akarsz hozzájuk, először gyere el csütörtökönként a projekt nyílt verziójára a „Vitamin B”-re.

Galériánkat se felejtsd el megnézni! >>>