Céges csapatépítés a Budapest Bike Maffia-nál!

Aki dolgozott már munkahelyen jól tudja: a főnökkel, a kollégákkal, a napi feladatokkal, olykor igencsak nehéz megbirkózni és a közös célok felé vezető úton kimerítőek lehetnek az együtt eltöltött órák. A legtöbb cégnél ma már nem kérdés, hogy a feszültségek oldására, a napi rutinból való kiszakadás végett és nem utolsó sorban az együtt dolgozók csapatának összekovácsolására alkalmat teremtenek a vállalat vezetői. A Budapest Bike Maffia céges csapatépítő programja lehetőséget nyújt, hogy segíthessetek rászoruló embereken, mindeközben megismerjétek munkánkat és jól érezzük magunkat együtt.

Ha lenne kedvetek egy izgalmas élményhez, ahol szinte észrevétlenül  válhattok egy szorosabban együttműködő közösséggé itt a helyetek! Programunk egyedülálló dologgal kiegészített, hiszen társadalmilag hasznos dolgot tudtok végezni, Magyarország egyik legegyedibb civil közösségénél. Vállalati önkéntesség (csapatépítő program) keretében, városi kerékpározás segítségével az önkéntes szociális munkába kapcsoljuk be a résztvevőket. Két különböző programot kínálunk a vitamin kommandót és a közös főzéseket.

Vitamin Kommandó

A vitamin kommandó során a Budapest Bike Maffia által biztosított eszközökkel és alapanyagokból vitaminban gazdag szendvicseket készítünk. Az élelmiszercsomagokat képzett csoportvezetőkkel a BBM által jól ismert, elsősorban belváros helyekre szállítunk ki hajlék nélkül élő emberek számára. A program egy bemutatkozó előadással, vetítéssel indul, ezt követően vitaminokban gazdag szendvicseket készítünk, majd kiszállítjuk az élelmiszereket. Az ételek mennyiségének megfelelően tisztasági csomagokat is készítünk elő, melyek elengedhetetlen eszközei az osztásnak. A kerékpáros programok keretében jelentős távolságokat nem teszünk meg, kevésbé gyakorlottaknak is vállalható. A nagyobb csomagokat a BBM cargo biciklijével szállítjuk. A program megrendezhető a BBM saját helyszínén, de megoldható a jelentkező cégek által biztosított helyszínen is.

Közös Főzések

A BBM nagy sikerű közösség főzései évek óta sok embert vonzanak. A főzés a Budapest Bike Maffia által biztosított eszközökkel és alapanyagokból történik. Az ételt előkészítés után, egy 70 literes üstben főzzük meg, majd jól zárható dobozokba csomagoljuk, melyeket közösen viszünk ki a rászorulóknak kerékpárral, vagy esetenként gyalogosan. A kerékpáros programok keretében jelentős távolságokat nem teszünk meg, kevésbé gyakorlottaknak is vállalható. A nagyobb csomagokat a BBM cargo biciklijével szállítjuk. A program keretében bemutatkozó előadásra,
kocsma kvízre, csapatépítő játékokra is sor kerül. Az ételek mennyisége 90-120 adag. Alkalmanként desszertet készítünk és csomagolunk az ételek mellé. A helyszín egyeztetést követően kerül kiválasztásra jellemzően egy belvárosi kerthelységgel rendelkező szórakozóhelyen.

Kapcsolat:
Czirják Csilla
Résztvevők:
Czirják Csilla – projektvezető, előadó
Havasi Zoltán – előadó
Priksz Gábor – helyszíni felelős
Fehér Judit – helyszíni felelős
Pintér Adrea – helyszíni felelős

 

 

Gyertek el a Budapest Bike Maffia céges csapatépítő tréningjére és megmutatjuk mitől lesz a csapatépítés egy életre szóló élmény!

Az igazán hasznos tett óriási közösségteremtő erővel bír!