A Bike ’n’ Nite egy havonta megrendezett programsorozat, ahol ötvözzük az önkéntességet, a rászorulók segítését, a bringázást, a budapesti kulturális illetve party életet. Célunk, – a Budapest Bike Maffia nagy sikerrel működő közösségi főzéseire alapozva – hogy havi egy olyan akciót hozzunk létre, ahol különböző társadalmi rétegeket, különböző korú embereket összefogva népszerűsítjük az adományozói kultúrát, a rászorulók segítését és egyben csatornázzuk a szociális munkát, az önkéntességet, a kerékpározást és az éjszakai kulturális életet.

Egy egész délutánt és éjszakát szánunk arra, hogy egy tudatosabban gondolkodó közösséget építsünk különböző programokkal, ismert művészekkel / dj-kel.

A délutáni programok ingyenesek, míg a Bike N Nite party becsületkasszás alapon működik. A becsületkasszából befolyó összeget, hajlék nélkül élő emberek és rászoruló családok támogatására, a Budapest Bike Maffia közösségi főzéseire és a hetente többször rendezett ételosztásaira fordítjuk. A fellépő előadók INGYEN vagy csapott áron vállalják a fellépést!

Szervező csapatok, akik eddig a nevüket adták a kezdeményezéshez: AnaloguE, All Night Breakz, ASAN, Be Massive, Bladerunnaz, Bounce, CityMatiné, CultUs, Impulsecreator, LavaLava, LÄRM, Monkey6, Music Market, Mustbeat, Ninjabreakz, NVC, Rewind, She Fire, Tilos Rádió és a lista még bővülni fog.

<<Vissza a Projektekhez