MyBudapest Photo Project 2. évad

Budapest sokunk otthona. Mindannyiunknak vannak törzshelyei. Egy kedvenc tér, utca, vagy az a bizonyos pad a Duna parton. De vajon hogy látja a várost az, akinek Budapest utcái szó szerint az otthont jelentik?

 

A nagy sikerre való tekintettel második alkalommal indítjuk el a MyBudapest Photo Projectet.

A kezdeményezés során egyszer használatos fényképezőgépeket adunk hajléktalan embereknek, és ezzel együtt esélyt arra, hogy megmutathassák a tehetségüket. Egy hét leforgása alatt megörökítik a mindennapjaikat, az utcán átélt pillanatokat, amiket szeretnének megosztani veletek is.

 

Adjunk esélyt és lehetőséget hajlék nélkül élő embereknek egyszer használatos fényképezőgépekkel!

Támogasd a MyBudapest Photo Projectet és hívjuk fel együtt a figyelmet a művészet segítségével a hajléktalanság problémájára.

100 résztvevőt kértünk meg, hogy fotózzák le Budapestet a saját szemszögükből. A fotók közül ismét  szakmai zsűri választja majd ki a legjobbakat, amelyeket kiállításra kerülnek. A látogatók szavazatai alapján a legjobb 12+1 alkotás az október 10-én debütáló MyBudapest 2018 évi naptárba kerül.

A nyertes fotók készítői pénzjutalomban részesülnek, valamint a naptárak eladásából származó bevételből is a résztvevő művészeket támogatjuk. A kezdeményezés hosszú távú célja a társadalom peremén élők bevonása és a társadalmi reintegrációjuk segítése.

A MyBudapest 2016 során a nyertes alkotók 85 000 forint díjazásban részesültek.

A hajlék nélkül élő, vagy hajléktalanságot megtapasztalt emberek számára szeretnénk esélyt adni arra, hogy megmutassák a tehetségüket.

Lehetőséget szeretnénk nyújtani számukra, hogy ők adhassanak. Megmutathassák Budapestnek egy másik arcát, ők, hogy látják a várost. Izgalmas képekre számítunk, amiből egy fantasztikus naptárat készíthetünk.

A MyBudapest Photo Project egy olyan kezdeményezés, ahol teret biztosítunk a tehetségnek, segít, hogy a résztveők (újra) higyjenek saját magukban.

 

MyBudapest Photo Project 2017 – 2. évad

 

MyBudapest Photo Project 2016