Hogyan és miért jött létre a támogatói klub?

Két és fél évvel a BBM megalakulása után, 2014 júniusában megalapítottuk Bike Maffia Egyesületet. Ez azért történt, mert – bár nem rajongunk a bürokratikus dolgokért – így egyesületként lehet számlaszámunk, tagságunk, leírhatóak a nekünk nyújtott adományok és nem utolsó sorban pályázati lehetőségeket is igénybe tudunk venni. Hosszas mérlegelés után vágtunk bele az egyesület alapításába azért, hogy ezeket a lehetőségeket felhasználva még szélesebb körben, még több rászorulón tudjunk segíteni.
Az egyesület támogató tagja lehet bármely természetes személy, jogi személyiséggel rendelkező, vagy nem jogi személy szervezet, aki az egyesület alapszabályát és célját elfogadja, és az egyesületet anyagi – és esetenként egyéb – eszközzel támogatja.

Hogyan válhatsz támogatói taggá?

Klubtaggá meghatározott rendszeres minimum anyagi támogatás befizetésével lehet válni, amely jelenleg havonta 2000 Ft. A tagság minimális időtartama fél év, maximális időtartama nics meghatározva.
Amennyiben támogatói tagunk szeretnél lenni, kérünk jelentkezz az alábbi linken: BBM TÁMOGATÓI KLUB ADATLAP


Mire fordítjuk a tagdíjakat?

A Budapest Bike Maffia ahogy ezidáig, a jövőben is törekszik a működését önkéntes munkára és felajánlásokra alapozva végezni. Így tehát többek között ingyen van raktárunk, ingyen használunk irodát, azonban egyesületként például már a bankszámla vezetési vagy könyvelési költségeket nekünk is fizetni kell. Akciónknál önkéntesek szállítják ki a felajánlott adományokat, de előfordulhat, hogy alkalmanként vásárolnunk is kell, például alkalmanként ki kell egészítenünk a főzések alapanyagait be kell szereznünk az étel kiszállításokhoz szükséges több száz dobozt. Tehát bármennyire is törekszünk a pénzforgalom elkerülésére, sajnos néhány esetben ezt nem tehetjük meg. A tagdíjakat tehát az elkerülhetetlen működési költségekre és az akcióink támogatására fordítjuk.
Az egyesület működése során törekszünk arra, hogy az adminisztratív költségeinket a lehető legalacsonyabb szinten tartsunk, és továbbra is célunk a lehető legtöbb adomány eljuttatása a rászorulók számára.

Mit kapsz a tagsági díjért cserébe?

Részt vehetsz az egyesület közgyűlésein, ahol bár szavazni nem tudsz, de javaslataidat szívesen meghallgatjuk. Valamint nem utolsósorban egy névre szóló BBM tagsági kártya birtokosa is leszel.

Köszönjük támogatásod!

 

Banki átutalást az alábbi számlaszámra küldhetsz nekünk:

Magnet Bank

Név: Bike Maffia Egyesület

Számlaszám: 16200151-18519259