11329993_980578428633218_8963075727186235823_nSokan jeleztétek, hogy tekernétek velünk, segítenétek a rászorulóknak. Sokatok úgy érezte, nem elég az, hogy részt vesz a közös főzésünkön szombatonként, többször is jönnétek. A lehetőség most már adott! Minden csütörtökön megrendezzük a Vitamim Kommandó projektünk nyílt verzióját a „Vitamin B”-t.
Ha értesülni szeretnél a Vitamin kommandó híreiről, kedveld a facebook oldalunkat! https://www.facebook.com/Vitaminkommando

Rövid beszámoló az elmúlt hét történéseiről:

Vitaminkommandó így nagyon intenzív hetet tudhat maga mögött: kedden leveseket, főzelékeket és saját készítésű csülökpörköltet vittünk az utcán élőknek. Így uszkve 120 adag étel jutott a rászoruló emberekhez.

Szerdán 60 db szendvicset készítettünk az ötven órás közösségi szolgálatot teljesítő diákokkal a BBM50! keretében.
Utána irány a Dankó utca, ahol kérdezték, hogy kérünk-e az adományról visszaigazolást. Minek után lassan minden héten jövünk, úgy gondoltuk elég egy szivecske is.  Megkaptuk!

Csütörtökön az első nyilvános Vitamin kommandónkat a Vitamin B nevű akciónak bonyolítottuk, ahova nagyon sokan jöttek. Így 100 db óriás szendvics és sok gyümölcs jutott az utcán élőknek. Pénteken 50 adag forró levest és szendvicseket szállítottunk bringákkal az utcára. Mivel a vitamin B, a vitamin kommandó hetente többször is működik, a jövőben majd minden nap az utcára gurulunk.  A terv, – hogy ha a Vitamin B sikeres lesz, az érdeklődés és a segítők száma is nő, – akkor hétfőnként is megrendezzük, így minden napra lesz olyan csapat, akik tevékenyen ételt készítenek, kiszállítanak.