kikvagyunk

A Budapest Bike Maffia (BBM) Magyarország egyik legdinamikusabb növekvő civil szervezete, melyet fiatal kerékpárosok hívtak életre 2011 karácsonyán. A szerveződés olyan civilekből áll, akik innovatív módon végeznek közvetlen segítő munkát az arra rászorulóknak.

Az alaptevékenységünk az adománygyűjtés, majd ezeknek az adományoknak kerékpárral való kiszállítása rászorulók részére. A megvalósítást az újszerűség jellemzi, a szociális munka elemeit ötvözi az önkéntességgel, adományozással, kerékpározással.

 

De nézzük mit írnak mások rólunk!
Budapest Bike Maffia Magyarország leginnovatívabb civil szervezete, melyet fiatal kerékpárosok hívtak életre 2011 karácsonyán. Alaptevékenységüknek az adományok gyűjtését és annak szétosztását célozták, de újszerű gondolokodásuk révén, – jelenleg – tizenkét projektet működtetve segítenek rászoruló családoknak és hajléktalan embereknek. A bringás csapatból mára több százas létszámal bíró segítő hálózatot hoztak létre, évente több mint százezer adag ételt juttatnak el rászorulóknak.

Ezen felül érzékenyítő akcióiknak köszönhetően fiatalok és idősebbek tízezreit érik el.

A Bike Maffia egyesek szerint egy új filozófia, de minimum kijelenthető, hogy folyamatos innovációt injektálnak a segítségnyújtásba, jótetteken keresztül.