Június 28-án a Food Angels Hungary csapattal közös akciónkon az Aszódi utcai hajléktalanszálló vendégeit leptük meg.  A Fapad wellness és pláza az első ilyen jellegű projekt, ahol igyekeztünk egy, a szociális ellátással foglalkozó intézménnyel szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat.
Fontos lehet ez azért, hiszen – azon kívül, hogy hetente akár többször is szállítunk ételeket intézményekbe – a civilek és az intézmények alig-alig működnek együtt.
Ezen kívül nagyon fontos, hogy a civil szervezetek által elért emberek, a hatékonyabb kommunikációnak köszönhetően betekintést nyerhetnek az intézmények életébe, az esetleges negatív megítélést egy kicsit a pozitív felé tolhatja.

És persze nem utolsó, hanem kimondottan elsősorban, élményt okozhattunk azoknak az embereknek akik kénytelenek szállón / szállokon élni, illetve mert tudjuk, hogy a szállókon dolgozóknak nincs kapacitásuk ilyen programok lebonyolítására.
Ha kíváncsi vagy a képeken kívül a részletekre, az index forgatott egy rövid filmet amit itt érsz el:
http://index.hu/video/2015/07/01/hajlektalan_wellness/

Köszönjük a Wood Hair fodrászainak, akik 50 ember haját varázsolták ujjá, a Generali Providencia Alapítványnak, az ICSR Nonprofit Kft-nek az orvosi szűrőbuszért, a Gasztro Prémium Kft csapatnak, akik 250 élelmiszer csomagot biztosítottak, a Kiosk étteremnek a 250 adag tejberizsért, az Adina Apartment Hotelsnek, ahonnan az ágyneműket, piperéket, konyhai kiegészítőket, törölközőket kaptuk, a Caffé Pertének akik a 150 adag kávét biztosították, a Mova Kft-nek, a Four Seasons Hotel Gresham Palace-nak, illetve az ebéd alapanyagért Zsófinak és Andókának.

És külön nagy köszönet a barátoknak a ruhákért, az önkénteseinknek a munkájukért!